I dag er det 30 år siden Piper Alpha tragedien. Vi glemmer aldri….!

Representanter fra SAFE og Lederne besøkte Minneparken for Piper Alpha katastrofen i Aberdeen, Skottland for å hedre minnet til de 167 personene som mistet livet 6.Juli 1988 i den største ulykken som har skjedd i forbindelse med oljevirksomheten i Nordsjøen.Peter Alexander Hansen representerte SAFE og la ned 167 roser; en rose for hver av dem som så tragisk mistet livet denne dagen for 30 år siden.Piper Alpha var en olje- og gassplattform operert av Occidental Oil på britisk sokkel i Nordsjøen, 193 km nordøst av Aberdeen i Skottland. Den 6.juli 1988 ble den rammet av brann og eksplosjon hvor 167 mennesker – 165 oljearbeidere og 2 redningsmannskaper omkom. Det var 226 personer ombord på Piper Apha da ulykken rammet plattformen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  

Skriv ut siden