En slugger og god kollega takker av💪 En fagforeningsskjempe det blir vanskelig å erstatte !

I dag takker en slugger og god kollega av. Det er siste dagen på jobb for en fagforeningskjempe som det blir vanskelig å erstatte. Tidligere HTV, HVO, medlem i Fondstyret for Oljearbeidernes Sosiale Ordninger og til sist i flere år Nestleder i SAFE Sokkel har i dag sin siste dag på jobben


Jølle – du vet hva du får og får hva du ser. Ærlig, redelig og direkte. Medlemmenes beste er og har alltid vært det som har betydd noe for Jølle. Jølle er alltid på jobb for medlemmene 24/7 og fra i morgen av skal vi fortsette det gode arbeidet uten Jølle


I morgen er Jølle pensjonist, men han har satt dype spor som har påvirket både Equinor og Norges beste fagforeningsklubb SAFE Sokkel.


Lykke til som pensjonist Jølle og takk for alt du har gjort for oss og medlemmene våre !
Om ikke vi kan forvente 24/7 service av deg fremover så vil du nok være tilgjengelig for oss selv om du er pensjonist kjenner vi deg rett.

Skriv ut siden