Klubbledermøte 2023

Klubbledermøte 2023

SAFEs klubbledermøte er i gang i dag 7. juni på Clarion Hotel Stavanger, møtet går over to dager. Alle klubbledere, eller klubbens representanter i organisasjonen, er samlet for å få en innsikt i medlemsutviklingen, regnskapet og budsjettet i SAFE.

Forbundsleder ønsket alle velkommen, og nestleder Kai Morten Anda ble valgt som ordstyrer og møteleder. Administrasjonskoordinator Nils Petter Rønningen la frem medlemsutviklingen i SAFE, som er positiv.

Hilde-Marit Rysst Foto: Rebecca Bjerga
Hilde-Marit Rysst Foto: Rebecca Bjerga

– Det er en glede å se så mange klubbledere samlet, og kjenne den gode stemningen i rommet. Klubbledermøtet er en flott arena å samles på, både erfarne og nye tillitsvalgte blir kjent, og samholdet i SAFE styrkes, sier forbundsleder Hilde-Marit Rysst.  

Morten Eriksen, leder i valgkomitéen, presenterte fremgangen i kartlegging av relevante kandidater til forbundsleder, nestleder og forbundssekretærer, samt forbundsstyret og de forskjellige utvalgene i SAFE opp mot kongressen i november. Han oppfordret alle i salen til å sende inn flere forslag.

Morten Eriksen Foto: Rebecca Bjerga
Morten Eriksen Foto: Rebecca Bjerga

Thorbjørn Holger Opstad, forbundssekretær på organisasjon, gjorde rede for aktivitetene utført det siste året i forbindelse med arbeidsplassbesøk, stand på heliport, SAFE Skolen, SAFE Ung og arbeidet mot de nye klubbene på sjøfart.

De nyansatte på SAFE-huset Maren Skåden og Trine Vikse fikk presentere seg for samlingen, rett før lunsjpausen.

Foto: Rebecca Bjerga
Foto: Rebecca Bjerga

Administrasjonsleder Bjørn Tjessem presenterte oppussingsprosjektet på SAFE-huset, arbeidet som ble utført og det som gjenstår. SAFE-huset har fått nytt tak, ny fasade og innvendig oppussing.

Bjørn Tjessem Foto: Rebecca Bjerga
Bjørn Tjessem Foto: Rebecca Bjerga

Roselyn Riley, økonomiansvarlig, la frem regnskapet og budsjettet for det siste året. Medieansvarlig på huset, Rebecca Bjerga, presenterte mediestrategien i SAFE. Dagen ble avsluttet med diskusjoner rundt kontingenten i SAFE, åpen mic og kahoot.

– I tillegg er en viktig del av klubbledermøtet sosial nettverksbygging, og det gjøres med ‘hagefesten’ i SAFEs hage. Her blir det servering, musikk og god stemning senere i dag, sier Rysst.

Foto: Rebecca Bjerga
Foto: Rebecca Bjerga
«Kunsten å overbevise»

– På dag hadde vi noen spennende timer med en av Norges beste på retorikk, Kjell Terje Ringdal. Det var spennende å høre, lære og teste oss i retorikk og presentasjonsteknikk, avslutter Rysst.

Se video fra årets klubbledermøte

Et utvalg tillitsvalgte fikk i oppgave å ta med seg en meningsfull ting, og fortelle grunnen for at denne betyr noe for dem. Katrine Knarvik-Skogstø stilte opp i brudekjolen sin, noe som overrasket og rørte alle i saken, samt selveste Ringdal.

Katrine Knarvik-Skogstø Foto: Rebecca Bjerga
Katrine Knarvik-Skogstø Foto: Rebecca Bjerga

Nyttige tips til våre tillitsvalgte:

  • Du må finne det punktet i hjertet ditt hvor det du vil si betyr noe for deg.
  • Fortell historie om ditt eget liv og dine erfaringer.
  • Du må vite at kroppen din også snakker: stemmen din, blikket ditt og alt det fysiske er med.

Les mer om følgende emner: