SAFE sprer juleglede på Sola og Flesland heliport

SAFE sprer juleglede på Sola og Flesland heliport

SAFE sprer juleglede på heliport Foto: Rebecca Bjerga

I en hjertevarm gest mot de som skal tilbringe julehøytiden på oljeplattformene, stilte SAFE og SAFE i Equinor, avdeling sokkel opp på heliportene på Sola og Flesland for å ønske god jul til offshorearbeidere.

– Alle som skal ut på jobb må innom heliporten. Derfor ville SAFE stille og si god jul til alle som reiser ut på jobb i julen, sier forbundsleder Raymond Midtgård.

En av de som reiser på jobb denne julen er Jens Føreland fra Fagforeningen i Vår Energi. Han delte sin glede over å treffe den nye forbundslederen i SAFE.

– Det er veldig hyggelig å treffe Raymond her på heliporten rett før jeg skal ut i jula, sier Føreland.

Julen på oljeplattformene er en realitet for tusenvis av arbeidere, og SAFE ønsker å vise sin støtte og takknemlighet for deres innsats i høytiden.

– Flere tusen skal reise ut og arbeide denne julen, vi er her ute for å si god jul til folk som reiser ut på jobb. Det syns vi er veldig viktig ting som vi gjør, det har vi gjort i flere år og skal fortsette med det, uttaler Bjørn Asle Teige.

Denne tradisjonen med å ønske god jul til offshorearbeidere understreker fellesskapet og støtten til alle arbeidere som ofte tilbringer viktige høytider borte fra sine kjære. Håpet vårt er at SAFEs tilstedeværelse på heliportene gir en oppmuntring og en følelse av samhørighet.